Utisci o Wet n Wild Color Icon paleti senki
Lepota, 11/05/2019

Utisci o Wet n Wild Color Icon paleti senki

Wet n Wild je brend s kojim se do sada nisam susretala. Nije da nisam imala želju da se upoznam s njihovim asortimanom već nekako nisam znala odakle bih počela. Nedavno sam odlučila da promenim tu činjenicu. Izbor je pao na Color Icon paletu senki. Ukoliko vas zanima kakvi su moji utisci o ovoj paleti, nastavite da čitate.

 

Wet n Wild Color Icon paleta senki


Wet n Wild Color Icon paleta senki dolazi u tri različite varijante. Moj izbor bila je ona koja nosi naziv Rose In The Air. Ovo je paleta koja mi je najviše privukla pažnju. Kasnije sam videla da ovu paletu često porede s popularnom Anastasia Modern Renaissance paletom.


Sama paleta sadrži 10 nijansi od kojih su 2 šimeraste, dok je preostalih 8 mat. Dve nijanse koje su namenjene da budu prelazne nijanse sadrže nešto više proizvoda od ostalih.


Paleta je vrlo lepo osmišljena, te sadrži sve što vam je potrebno kako biste postigli različite izglede. Jedina nijansa koju nisam koristila i koja možda i nije potrebna u ovoj paleti jeste svetlo ljubičasta nijansa.


Prvo što ćete primetiti jeste da su senke zaista lepo pigmentovane, te ćete vrlo lako postići punu boju na kapcima. Moram priznati da sam vrlo prijatno iznenađenja, budući da nisam očekivala takvu pigmentaciju. Naravno, ukoliko želite veću pigmentaciju mokra četkica je uvek dobar saveznik.

 

Wet n Wild Rose In The Air paleta


Senke se veoma lako nanose i blendaju a boja je nadogradiva. Uz minimalan trud postićićete zaista lep makeup kako za dan tako i za veče. Senke se osrednje truse, te ukoliko vam ovo smeta bilo bi dobro da prvo našminkate oči a potom lice.


Postojanost na kapcima varira u zavisnosti od toga da li ste prethodno naneli bazu za senke. Bez baze senke će vrlo brzo (već nakon 3-4 sata od nanošenja) početi da gube na pigmentaciji, te će na kraju dana izgledati veoma loše. Međutim, ukoliko stavite bazu (dovoljan je i korektor) senke će stajati gotovo čitav dan. Pigmentacija će i pored baze, ipak, na kraju dana biti nešto slabija što meni ne smeta jer je razlika zanemarljiva.


Ono što mi se ne dopada jeste samo pakovanje. Naime, pakovanje je urađeno od veoma loše plastike. Ipak, bolje da su štedeli na pakovanju nego na proizvodu smile. Ukoliko niste sigurni kako da kombinujete boje, na poleđini imate dva predloga, jedan pogodan za dnevni makeup i drugi pogodan za veče.


Dakle, da sumiramo. Prednosti ove palete su:

  • Lep izbor nijansi;
  • Dobra pigmentacija;
  • Senke se lako nanose i blendaju;
  • Boja je nadogradiva;
  • Boje se lepo stapaju jedna s drugom.

Mane ove palete su:

  • Senke se truse;
  • Bez baze na kraju dana senke će izgledati loše;
  • Loše pakovanje.

 

Wet n Wild Color Icon Rose In The Air paleta senki

 

Wet n Wild Color Icon paleta senki je odlična drogerijska paleta, te može da parira i nekim skupljim paletama. Redovna cena ove palete je 785,00 rsd za 8,5g proizvoda. S moje strane imate preporuku.

 


Nadam se da vam je ova recenzija bila korisna.

Da li ste isprobali Wet n Wild Color Icon paletu senki? Pišite svoje utiske.

 


Do narednog čitanja, veliki pozdrav.

 

 

Povezani postovi: