Utisci o Llums setu za obrve
Lepota, 03/05/2018

Utisci o Llums setu za obrve

Obrve igraju veliku ulogu kada govorimo o makeup izgledu. One nekako upotpune celokupan izgled čak i onda kada je u pitanju najjednostavniji makeup. Za mene je olovka za obrve uvek bila izbor broj jedan. Međutim, kada je Llums izbacio set za obrve u vidu senki odlučila sam da isprobam i ovaj tip proizvoda. Ukoliko želite da saznate kakvi su moji utisci o Llums setu za obrve, nastavite da čitate.

 

Llums set za obrve 1


Ovaj set za obrve dolazi u dve nijanse. Moj izbor bila je nijansa broj 2 - Rose Sand. Na prvi pogled oba seta su mi delovala previše svetla za moju boju obrva. Nakon kraćeg razmišljanja da li isprobati ovaj set ili ne odlučila sam se da mu dam šansu, te izabrala tamniju nijansu.


Samo pakovanje je malo, te je pogdno za putovanja. Napravljeno je od veoma čvrste plastike, a u poklopcu se nalazi ogledalo. Uz set se dobija i mala četkica kojom možete popuniti obrve. Četkice koje dolaze s proizvodom su uglavnom neupotrebljive. Međutim, ova četkica je zaista dobra, te ukoliko nemate odgovarajuću četkicu u svojoj kolekciji ova će odraditi zaista dobar posao. Jedini problem može da vam predstavlja drška koja je veoma kratka.


Set sadrži dve senke, tamniju koja je za popunjavanje obrva i svetliju koja služi kao highlight ispod obrve. Miris ovih senki će obožavati svi ljubitelji kokosa. Naime, senke toliko mirišu na kokos da mi je prva asocijacija bila bounty čokoladica laughing.


Tekstura senki je puderasta dok je pigmentacija veoma blaga. Upravo zbog toga ovaj set za obrve  je veoma pogodan za početnike jer nema puno prostora za greške.


Ovaj set za obrve je pravi izbor za sve one koji imaju prirodno lepe obrve i žele da ih popune. Ukoliko imate potrebu da docrtate neki deo obrve ovaj set slobodno zaobiđite. Ovaj proizvod vam neće pružiti momenat naglašenih, definisanih obrva već suptilan i potpuno prirodan izgled.


Moram priznati da je Llums set za obrve znatno smanjio vreme koje provedem popunjavajući obrve. Budući da sam ljubitelj prirodnog izgleda obrva ovaj proizvod je za mene pravo otkrovenje. Na mestima gde želim da docrtam obrve (zadnji deo) koristim olovku. Nakon što sam docrtala obrve uzimam senku kojom pređem još jednom preko olovke kako bih dobila prirodniji izgled i popunim ostatak obrva. I za sam kraj iskoristim highlight nijansu ispod obrve koja veoma suptilno posvetli taj deo.

 

Llums set za obrve 2


Set sadrži 2x1,2g, rok trajanja je 12 meseci od otvaranje dok je cena 489,00 rsd.


Dakle, moji utisci o Llums setu za obrve su zaista sjajni. Moram priznati da odavno nisam naišla na proizvod koji mi je u tolikoj meri olakšao proces šminkanja i koji mi se u tolikoj meri dopao.

 

Da li ste vi isprobali Llums set za obrve? Kakvi su vaši utisci?


Do narednog čitanja, veliki pozdrav.

 

 

Povezani postovi:

Utisci o Maybelline Total Temptation maskari

Trend It Up High Shine ruževi za usne

Kako sam oporavila nokte - moje iskustvo