Utisci o Afrodita peni za čišćenje lica
Lepota, 23/10/2018

Utisci o Afrodita peni za čišćenje lica

Kada je reč o proizvodima za umivanje moj izbor su uvek bili proizvodi u vidu gela. Međutim, nedavno sam odlučila da dam priliku i peni za umivanje. Moj izbor bila je Afrodita pena za čišćenje lica. Kakvi su moji utisci o ovom proizvodu, pročitajte u nastavku.

 

Afrodita pena za čišćenje lica


Afrodita pena za čišćenje lica dolazi u plastičnoj ambalaži s vrlo praktičnom pumpicom i sadrži 150ml proizvoda.


Proizvođač navodi da je u pitanju pena za čišćenje za normalnu i masnu kožu, te da hijaluronska kiselina i ekstrakt limuna štite njenu svežinu. Pored toga, uklanja šminku oko očiju.


Ono što se meni posebno dopalo jeste to što ova pena ne sadrži parabene, parfeme i silikone, te da ima pH prilagođen koži.


Ova Afrodita pena ima vrlo osvežavajuć, citrusni miris što je potpuno očekivano budući da sadrži ekstrakt limuna.


Pena je vrlo nežna prema koži, nije mi izazvala nikakve iritacije na licu. Vrlo lepo uklanja sve nečistoće a na licu ostavlja osećaj svežine. Budući da je proizvođač naveo da ova pena uklanja i šminku oko očiju, probala sam je i u te svrhe.


Već nakon prvog umivanja moje vrlo osetljive oči su lepo reagovale na ovu penu, a šminka je bila u potpunosti uklonjena. Nakon što skinem šminku ovom penom još jednom prođem micelarnom vodom celo lice kako bih bila sasvim sigurna da nema ostataka šminke. Tufer uglavnom ostane čist, međutim ponekad uočim ostatke od maskare kada nosim intenzivniju šminku.


Budući da Afrodita pena za čišćenje lica sadrži ekstrakt limuna, pored toga što uklanja nečistoće, vrlo lepo uklanja i masnoće s kože, ali je ne isušuje zbog hijaluronske kiseline koju sadrži. Pored toga, limun je antioksidans i samim tim ova pena uklanja sve bakterije.

 

Afrodita pena za čišćenje lica za normalnu i masnu kožu


Ukoliko imate suvu i osetljivu kožu Afrodita pored ove pene za lice ima još jednu, micelarnu penu koja je namenjena svim tipovima kože, te verujem da je podjednako dobra.


Proizvođač savetuje da nakon umivanja koristite tonik za lice iz iste linije. O toniku vam ne mogu ništa reći jer ga nisam isprobala, ali ukoliko volite da koristite tonik, svakako isprobajte.


Moj konačan utisak je veoma pozitivan. Afrodita pena za čišćenje lica je jedan blag proizvod koji će vam vrlo lepo očistiti lice, te ostaviti osećaj svežine bez zatezanja.


Redovna cena ovog proizvoda je oko 700,00 rsd.

 


Da li ste isprobali Afrodita penu za čišćenje lica? Kakvi su vaši utisci?


Do idućeg javljanja, veliki pozdrav.

 

 

Povezani postovi: