Rimmel London Kate Sculpting Palette
Lepota, 27/09/2017

Rimmel London Kate Sculpting Palette

Danas vam donosim utiske o paleti koju sam dugo merkala. U pitanju je Rimmel paleta koja u sebi sadrži sve što jedna devojka može da poželi, hajlajter, puder za konturisanje i rumenilo. Činjenica da u jednoj paleti dobijate tri proizvoda, priznaćete, zvuči zaista primamljivo. Naročito ako su ti proizvodi kvalitetni. Da li se meni ova paleta svidela i kakvi su moji utisci o njoj čitajte u nastavku.

Rimmel Kate Sculpting Palette

Rimmel Kate Sculpting Palette - Ova paleta dolazi u tri nijanse, 001 Golden Sands, 002 Coral Glow i 003 Golden Bronze. Moj izbor bila je poslednja nijansa.


Ono što sam prvo primetila jeste to da se proizvodi u paleti ne truse. Nanošenje je jednostavno, proizvodi se veoma lako blendaju a boja je nadogradiva. Ono što mi se posebno sviđa jeste to što će ova paleta odgovarati različitim tonovima kože. Meni je odgovarala dok sam bila preplanula, ali i sada kada je "letnja" boja izbledela. Tajna je samo u nadograđivanju boje ukoliko želite veću pigmentaciju ili u blendanju ukoliko želite manju pigmentaciju. Ukoliko su boje iz ove palete pak previše tamne za vaš ten (što će biti i moj slučaj kada "letnja" boja skroz izbledi), kao što sam već napomenula, ova paleta dolazi u još dve varijante, te možete izabrati boje koje odgovaraju vama i vašem tenu.


Hajlajter je zlatne boje i veoma se lepo presijava, deo za konture je potpuno mat, dok je rumenilo koralno sa sitnim zlatnim česticama koje daju sjaj i svežinu licu.


Ono što je mana ove palete jeste neprijatan, veštački miris, međutim taj miris se na koži ne zadržava, te joj opraštam taj nedostatak.

 

Ove proizvode sam koristila i kao senke za oči. U pregib i na spoljašnje uglove sam nanosila deo za konture, na pokretni deo kapka rumenilo, dok sam hajlajter nanosila u unutrašnje uglove očiju. Proizvodi su se veoma lepo pokazali i u vidu senki za oči.

 

Što se tiče trajnosti, na mom licu se ovi proizvodi zadržavaju 5-6 sati, dok se na kapcima zadržavaju ceo dan. Rok trajanja proizvoda je 30 meseci od otvaranja.

 

Krajnji utisak je pozitivan. Odnos cene i kvaliteta je zaista dobar. Ono što je veliki plus, pored toga što u jednoj paleti dobijate tri proizvoda, jeste taj što je ova paleta vrlo kompaktna i pogodna za putovanja. Cena ove palete je 1099,00 rsd.

 

Kako vam se dopada ova paleta? Da li ste već probale ovaj proizvod?

Do idućeg čitanja, veliki pozdrav.